İletişim

İletişim

8 Temmuz 2015 Çarşamba

Güvenlik Kamera Kayıt İçin En İdeal Harddisk

CCTV sistemleri kurulurken belki de hiç önemsenmediğimiz donanımlardan biri de DVR cihazlarında kullanılan Hdd’lerdir.Çoğu güvenlik kamera firması normal bilgisayarlarda kullanılan harddiskleri Dvr kayıt cihazlarında kullanmaktadırlar.Normal bilgisayarlarda kullanılan hdd’ler 7/24 çalışma mantığıyla üretilmemiş ve sürekli aynı işlemi aylarca yaptığında dayanıklılıkları zayıftır.


Firmamız yaptığı güvenlik kamera işlerinde dünya devi Hdd üreticisi Western Dijital’in üretmiş olduğu Dvr kayıt cihazlarına özel Purpleserisi harddiskleri kullanmaktadır.Bu hddler 7/24 çalışma mantığıyla üretilmiş olup uzun yıllar dvr kayıt cihazlarında sizlere sorunsuz hizmet edecektir.


1 yorum:

  1. konya güvenlik kamerası kullanım alanlarına göre çok ciddi faydalar sağlayan, olası maddi ve manevi zararları minimize eden, meydana gelen kazaların veya olayların sebeplerinin belirlenmesini sağlayan en etkili elektronik güvenlik sistemleridir. konya güvenlik kamerası, konya güvenlik sistemleri, konya kamera sistemleri,konya akıllı ev sistemleri

    YanıtlaSil

TOPlist - Güvenlik Kamerası